Pedikura

Njega stopala potreba je sve većeg broja ljudi, kako muškaraca tako i žena, jer njegovana stopala su ujedno i znak cjelokupno njegovanog tijela. Noge i stopala su najopterećeniji dijelovi našega tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela jer je podvrgnuta brojnim vanjskim utjecajima kao što su odjeća, obuća itd. Kompletna njega stopala koju pružamo u našem salonu, učiniti će vaš korak lakšim i stopalo ljepšim.

Estetskom pedikurom se uređuje koža stopala i uljepšava se izgled noktiju. Tretman započinje kupkom stopala čime se koža omekšava i priprema za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože specijalnim preparatima i mehanički, te rezanje noktiju. Slijedi hidratacija, masaža stopala i uređivanje noktiju. Tretman traje oko 45 minuta.

Medicinska pedikura osim klasične njege stopala obuhvaća odstranjivanje rožnatih naslaga na koži stopala, tretman natiska tj. kurjih očiju, rješavanje problema uraslih noktiju, pravilno rezanje noktiju i obradu kože oko nokta. Ovisno o težini slučaja tretman traje do 60 minuta, a potrebno ga je provoditi jedanput mjesečno.

Parafinska kupka namijenjena je intenzivnoj njezi, vlaženju i stimulaciji dubinskog čišćenja kože. Nakon njege koža je iznimno meka i glatka. Parafinsku kupku najbolje je primijeniti nakon pedikure ili manikure jer uključuje čišćenja kože na rukama, odnosno ljuštenje odumrlih stanica epiderme (peeling).

Uz pedikuru može se odabrati obično lakiranje noktiju, french lakiranje ili trajni lak

Manikura

Ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i manikirana i njegovana ruka. Manikura podrazumijeva uređenje noktiju i okolne kožice, nanošenje njegujuće kreme i lakiranje po želji klijenta

Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja, parafin i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i mora im ujedno dati lijep i poliran izgled. Tretman traje oko 30 minuta, a uz to može se odabrati lakiranje noktiju, french lakiranje ili trajni lak.

Trajni lak ili Soak Off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova. Takve vrste soak off gelova tj. trajnog laka savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Soak off gelovi, trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.

Usluge:

  • Esteska pedikura
  • Medicinska pedikura
  • Parafinska kupka
  • Manikura
  • Trajni lak