Masaža

Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite od stresa, a uz primjenu opuštajućih eteričnih ulja učinak može biti još bolji.

Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Ako ste pod stresom priuštite si kvalitetnu masažu - ona će garantirano pružiti olakšanje. Odaberite vrstu masaže koja vam najviše odgovara.

Beauty centar Green nudi razne vrste masaža:


KLASIČNA MASAŽA
Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Masaža je podijeljena prema zahvatima i dijelovima tijela koji se masiraju ali primaocu se mora činiti da je masaža neprekidni niz ritmičnih zahvata koji teku jedan za drugim. Klasična masaža cijelog tijela traje 60 min.

PARCIJALNA MASAŽA
Parcijalna masaža je masaža pojedinih dijelova tijela, npr. leđa, ruke, noge, trbuh, glava. Izvodi se na zahtjev klijenta koji želi da mu se masira određeni dio tijela i traje 30 min.

AROMAMASAŽA
Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki "psihoemotivni" problemi, mišićni bolovi i dr.

SPORTSKO-MEDICINSKA MASAŽA
Masaža koja pomaže poboljšanju tjelesnih sposobnosti. Zbog pojačanog mišićnog napora nakuplja se veća količina mliječne kiseline. Kod sportsko-medicinske masaže pritisak je dublji i jači, dubinski se ulazi u mišiće, a krajnji cilj je opuštanje mišića i razgradnja mliječne kiseline. Kroz tu masažu mišići se dovode u jedno opuštajuće stanje, daje im se bolja snaga, pokretljivost, protok krvi sa znatno boljom cirkulacijom, te tijelo tako lakše i funkcionalnije djeluje.

ANTICELULITNA MASAŽA
Anticelulitna masaža je ciljana masaža namijenjena ženskoj borbi protiv celulita. Snažnim pritiscima djelujemo na razbijanje masnih stanica. U masaži se koristi anticelulitno ulje koje je namijenjeno da djeluje na smanjenje celulita. Jedan tretman traje 30 minuta, međutim preporuča se najmanje 10 tretmana kako bih se postigli vidljivi rezultati.

MASAŽA LICA
Smiruje i opušta, zateže kožu, potiče mikrocirkulaciju, priziva blagotvoran san. Masaža lica se poduzima zbog raznih blagotvornih efekata, a to su: poticanje cirkulacije krvi, a samim tim i pojačana ishrana kože, unošenje u kožu masti i drugih hranjivih tvari, uklanjanje štetnih tvari koje umaraju kožu (mliječna ili ugljena kiselina), što čini lice mladim i svježim. Tretman traje 20 minuta.

MASAŽA STOPALA
Masaža stopala kratko traje 20-tak minuta, a osvježava i opušta ne samo stopala, nego i čitavo tijelo. Masaža stopala može ublažiti glavobolju, želučane probleme, nadutost, bol u vratu i leđima.

Vrste masaža:

  • Klasična masaža
  • Parcijalna masaža
  • Aromamasaža
  • Sportsko-medicinska masaža
  • Anticelulitna masaža
  • Masaža lica
  • Masaža stopala