Mikrodermoabrazija

Tretman mikrodermoabrazije upravo je ono što treba vašem licu kako bi se riješilo svih bora, mrljica, ožiljaka, akni i svega drugoga što narušava prirodan i svjež izgled vašega lica. Učinkovita metoda za sve boje i tipove kože.

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Nakon što se napravi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstancije koje su u deficitu (npr. ampule kolagena, liposoma, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala, itd...), a sve u cilju rješavanja određenoga kožnog problema. U praksi služi za ublažavanje ožiljaka, smanjivanje pora, pročišćavanje tena, uklanjanje hiperpigmentacija.

Tretman se izvodi na progresivan, ne agresivan način, nakon čega se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima jer ne ostavlja tragove na koži. Optimalni rezultati postižu se kroz seriju tretmana (4-10 tretmana), no rezultati su vidljivi već nakon prvog tretman.

Značajke:

  • Uklanjanje bora, ožiljaka, akni, pigmentacije
  • Pročišćavanje tena
  • Optimalni rezultati postižu se kroz seriju od 4-10 tretmana
  • Trajanje tretmana 45 min